min kontaktannons

detta är en skoluppgift där meningen är att man ska väcka ethos. ethos visar personlighet och karaktär.


Följande text är tänk som en kontaktannons. Jag har faktiskt valt att inte använda något fiktivt jag utan jag har utgått helt från mig själv!

Jag hade tänkt mig att texten skulle platsa på en kontaktsida på Internet.



Varning utfärdas till vanliga människor och allmänt löst folk!  Följande text är skriven av en total knäppgök som egentligen borde gå på någon typ av behandling, eftersom han lider av skrattattacker.


God morgon/god middag/god kväll/god natt eller bara hej!
Johan heter jag.
Jag är jag, och bättre än så går det inte att förklara mig, men jag gör ett så gott försök jag kan här.
Det jag försöker hitta här är kort och gott: trevligt folk. Vänner kan man aldrig få för många av, eller hur? Men hittar jag någon att tåflörta med sena helgmorgnar så blir jag så klart glad som få.
Och här sitter jag och väntar på att kärleken ska trilla in till mig. Så känn dig fri att trilla in helt enkelt!
Men vem är jag då? Det jag gillar mest är musik och jag ser mig själv som modemedveten, men jag är också intresserad av historia och i stort sett alla estetiska områden.

Jag kan dock inte säga att jag är någon specialist på något och jag är inte hyperintresserad av något heller, för jag är nämligen en sådan person som kan något om allt och inte allt om något, vilket innebär att jag är en otroligt bra tillgång i Jeopardy.
Jag lär ha en vrickad humor säger de flesta, men jag är en sån där "kul typ" som alltid har lätt till skratt och som bjuder på sig själv.
Kan man säga att man själv är snygg? Jag skulle nog bara kunna säga det på ett skojigt sätt. Men jag är faktiskt helt nöjd med mitt utseende. Jag har i alla fall inget tredje öga och jag lider inte av acne, så jag kan nog säga att jag ser hyfsat bra ut. Lyckades jag få fram att jag ser bra ut utan att framstå egocentrisk nu? Om inte så tycker jag ni kan försöka skiva det bättre!

Just nu så går tiden åt studier och diverse nöjen. Jag pluggar retorik och ska senare ge mig in på litteraturvetenskap, detta i Uppsala. På mornarna sätter jag på överdrivet hög musik svänger loss medan jag klär på mig och borstar tänderna. Mina bästa morgonlåtar är: Håkan Hellström - klubbland och Katrina & the Waves - walking on sunshine.

Jag har så gott som alltid min kamera i fickan för att kunna föreviga det fina i livet och jag anser att det bästa sättet att fördriva tiden är att åka buss.
På tal om på bussar så är jag den typen av person som har en viss bestämd plats på bussen och sitter det någon där på MIN plats är morgonen förstörd.
Förutom allt detta så måste jag också erkänna att jag är rätt svag för skogspromenader och mysiga hemmakvällar... så klart.

Annars gillar jag bra och ovanliga ord och tycker att antikrundan är bland de bästa programmen på tv!
jag har även förmågan att förskjuta mitt humör på andra människor, vilket innebär att folk ofta är hyfsat glada i min närvaro!

Förutom allt detta har jag begåvningar som att laga pannkakor, charma, ramla och slå mig hårt, stanna uppe alldeles för sent på kvällarna, fika till det stadiet då man känner att en tredje påtår kanske är för mycket, avstå från cigarretter (för det mesta) och skryta om mina talanger.


Det finns ingenting som är så svårt som att skriva en avslutning, här ska man både knyta ihop säcken och ge det sista och bästa intrycket!  Men erkänn att jag verkar lite intressant ändå efter all text om just mig. Jag tycker inte du ska tveka! Ta chansen och höra av dig!  Vi skulle kunna ta en tur på en tandemcykel du och jag! För det finns inget jag önskar mig mer än att få cykla på en tandem tillsammans med någon jag tycker om. Och har jag tur kanske du har en som vi kan cykla på? Eller rättare sagt: du kanske är den som cyklar i fram medan jag sitter på den bakre sadeln och låtsats cykla?


Kanske vi ses?

/Johan



Kommentarer
Postat av: jennifer

Åh vad jag älskar den här Johan!!

2008-10-05 @ 20:18:35
Postat av: Sandrew

Haha, den var nice :P

2008-10-07 @ 22:13:53
URL: http://sandraliljegren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0