på tal om korrespondensteorin...



Självklart känns det skitbra när en tjej kommer fram till mig och säger "heeeeeeeej Johan! Hur är det med dig?" med en blink i ögat. Självklart känns det också jättebra när jag ser att det inte är någon tjej, utan min gamla lärare i filosofi och religion utklädd som sadist.
"Pernilla? Jag kände inte igen dig med så mycket hud!"



20°




Jahapp, då sitter jag här i soffan igen. Jag kikar ut ur fönstret ibland och får en rosa chock av trädet som nyss bestämt sig för att blomma ut.. Hornsgatan är liksom helt smittat av södermänniskor med coola brillor och uppvikta byxben. Sommaren är på g. Jag gillart.

Ikväll är det skiva, Li tänker klä ut mig men jag kommer bara komma som jag är, fast snyggare än vanligt.
Efter att hon har duschat av sig "fotsvettslukten" från kroppen så sätter vi igång med vinaren.

Hej pårre!



Sista året i gymnasiet, efter skolfotot



Vad brun jag var. Eller ja, inte sjukligt blek i alla fall.




HETSIG MED MASSA FESTLIGHETER

Det gick just upp för mig. Min kropp kommer paja totalt denna vecka. Varför säger jag det då?

Jo, för att imorgon ska jag på studentskiva, lika så dagen efter! Sen då? Jo sen är det både kvalborg (i Uppsala är valborg stort som fan och man börjar förfesta redan en dag i förväg och denna dag kallar kvalborg) och valborg.Sen skulle det inte alls förvåna mig och Carro och jag klämde in vår sedan länge planerade vinkväll.


Fattar ni? Fattar ni vilken otroooligt bakfylla jag kommer ha?



Dagens



There's a solitary man crying hold me
It's only because he's lonely

Mycket bra låt, förstår varför Anna Maria Espinosa så gott som snor rakt av till sin "A little moonlight".



Ge mig snask



Jo jag vet det, ni vet det, ja vafan alla vet. Jag gillar snask.

Gottegris och inte minst KNUBBIS har jag fått höra på sistone. Humf.

Ni ska veta att hemma hos mig så får man bara vatten och bröd(knappt), klart som fasen man blir sugen på något litet extra? Och har ni inte sett mig? Jag är tanig som fan, jag behöver det.

Så här sitter jag nu hungrig som ett as och det finns inte ens bröd hemma. Jag vet knappt vad jag ska ta vägen, så hungrig är jag. Skulle ju i och för sig gå till macken men med tanke på hur pass tom min mage är så skulle jag aldrig överleva att gå en halvmil.

Nu ska jag ligga när tills gamarna kommer och hackar på mig.

Puss.



Aaaaaah

OMG!
Jag är så big shit nu baby! Googlade på närtuna och min blogg kom fram på första sidan både på sidosökning och bildsökning!
W-O-W! That's big..

Eller  ja, typ i alla fall. Som sagt, allting är relativt.



It's me

Såhär ser jag ut now days:








Passive aggressive notes









Guldstjärna till mig tack

Seminarium      √

Klippt mig           √

Webbkonferens √

Jag har jätte mycket att skriva, men det finns ingen ork. Jag sov ungefär 3 timmar och tänkte ta igen det nu.
Puss för fan!



Jamen, jag står ju för jävligt





"Så får du bättre hållning

Fyra knep som ger dig snyggare hållning
1. Den vanligaste orsaken till dålig kroppshållning är korta bröstmuskler och strama muskler på baksidan av låren. För att få bukt på problemen är yoga är en utmärkt träningsform. Då bearbetas de korta musklerna och du får balans mellan kroppens bak- och framsida.

2. Det räcker tyvärr inte att endast yoga fram en snyggare hållning. Hela kroppen behöver tränas för att nå alla muskelgrupper. Hitta en träningsform som passar dig, som är både rolig och lättsam. Simning, gym, yoga eller kanske en kombination av olika träningsformer.

3. En bra och bekväm arbetsplats betyder mycket för din hållning. Datorn ska stå snett under ögonhöjd, du ska sitta rak i ryggen och se till att du kan vila armarna på ett armstöd. Undvik att sitta för länge framför skärmen. Ta några minuters paus emellanåt och stretcha nacken, axlarna och armarna.

4. Tankarna styr oftast det vi uttrycker med vår kropp. Självsäkra människor sträcker på sig automatiskt medan en hopsjunken hållning ger ett nedstämt intryck."



Okej, ingen yoga, men på något sätt ska jag räta upp mig lite, vem vet, jag kanske blir lite längre också? Höhö.



Pluggpaus

Satt och läste lite om genus och retorik och då ringer det.
"JOHAN!VADSKAJAGGÖRA?VADSKAJAGGÖRA?OCHVADSKAJAGHAPÅMIG???"
Panikhetisiga samtal. Jag älskar dem.

Nu kom mamma hem och samtidigt rullade glassbilen upp på gårdsplanen. jag ser på Mamma att hon känner sig tvungen att köpa. Yes! Nu mer lyssnande på Bob Hund och lite käk.



Catchig rubrik


Varför vaknar jag precis innan klockan ringer på mornarna nu för tiden?
Vakna, titta på klockan, 09.29, vänta... 09.30, *ring ring*

Nu blir det intensiv plugghörna här vid köksbordet.







I soporna @ MAX


Hej å hå på er sjömän. Min frukost var bra. Jag fick i sig både bröd, lite grönt, potatis och sockrat vatten, hell yeah MAX är det ultimata här i livet.

   Idag skämde jag dock ut mig lite och sen fick jag skämmas lite extra.

Såhär var det: först ska man ju beställa sin UNDERBARA måltid. Och då gör jag det, "hej, en dagens tack". Jag visar kårleg för att få rabatt och min värdekupong som ger mig elfte målet gratis. Senare lägger han ut beställningar på fyra brickor och säger varsågod till mig. Jag inleder med ett åh så fint "huh?" och kikar upp på den otroligt långa jätten bakom disken. "Hörre du, det här är det suprememål, jag bad om daaageeens. Jag ska ha orginalmålet." säger jag lite drygt. Jätten himlar lite med ögonen och detta verkar ha fångat rätt mångas uppmärksamhet (inte att han himlar med ögonen, men att det verkar uppstått en liten kontrovers mellan oss) . Hoho, visst var detta kul tänkte jag, att få ha rätt och sätta dit nån (vem som helst) för en gångs skull. "Det är ju onsdag idag", ja ni fattar hur det här slutar va? Han säger ju såklart "nej, det är måndag idag". Och herregud vilket malligt tonfall han hade där. Japp, där blev jag allt bra pikad framför allihopa.


Men det tar inte slut här! När jag går iväg och hämtar kaffe sätts nya pinsamheter i rullning. Efter min lilla sväng till kaffemaskinen som bjöd på kidnappad kaffemugg och kulturkrockar mellan kund och städpersonal (ah, ni fattar ingenting, men det var kul, dock så kan jag ju inte skriva om hur mycket som helst) så kommer jag tillbaka till min plats. Min bricka är borta. Jag tittar till vänster och ser städkillen hälla ner min skit i sopen. VAFAN. "Ursäkta, tog du min bricka? Visst jag hade käkat upp, men min värdekupong låg på brickan.".

Ja-a, där står vi sen vid soporna. Det börjar med att han plockar upp massa skräp och letar efter min kupong. När killen har sopor runt hela sig så säger jag att det är okej, jag hade ju "bara" kommit till den tionde stämplingen... men killen hade visst gett sig fan på att jag skulle få min kupong, så han öppnade en lucka och drog ut soppåsen, rullade upp den och typ tryckte upp den i ansiktet. "Ser du den?". Jag petar lite och hittar den tillslut. Yey, det var nästan värt det.



I Needed A Little Kick In The Butt





Helvetesjävladatorjävel

Jag vette fan vad det är för ryck min dator har. Så gått som dagligen så slutar ljudet att fungera. Detta händer gärna i kombination med att det inte går att spela videoklipp, så även om det var en stumfilm så skulle jag ändå inte kunna se den eftersom klippet slutar spelas efter 5 sek om jag inte klickar på det där stället där man ser hur långt man kommit med filmen. Gah. Det är som hela mediamekanismen i datorn har cancer och det ända botet är att starta om.

Snälla, finns det inte nån liten datanörd som kan hjälpa mig???


Jojo, jag vet att det (som många av mina andra youtubeklipp) är allmänt känt redan, men ungen visar rätt bra hur jag känner här på andra sidan skärmen ibland och en favorit i repris har väl aldrig skadat?



Gladys ♥



"Honey you can call me anytime. Just don't call me late for dinner"



Det började bra

En spontan sväng till konsum kan sluta riktigt illa ibland.

Naturgodis lösvikt                 54,21

Sourcream&onion                22,00

Lösviktsgodis                        53,72

Platskasse                             1,50

---------------------------------------------
                                                131,43



Jag försöker se det hela objektivt



"Åh, det är så härligt att vakna upp helt ihopklibbad i svett med nån på morgonen. Jag är nog kär."





"Skärsår!"

Okej, att inleda med en intern rubrik är alltid lyckat.


Hornsgatan har aldrig varit så festligt som igår. Det började med att vi agerade mästerkockar innan själva spektaklet satte igång.
Hur många personer krävs det för att ha i lite mat i en stekpanna? Fyra. Person # 1 sätter på värmen och häller i för mycket olja i panna. Sedan häller person # 2 i matten i pannan. Person # 1 och 3 hoppar och gormar när person # 2 skriker som en liten skolflicka då matoljan fräser upp och bränner honom på armen. I detta så slängs matpåsen med det frysta innehållet upp i luften och sprids över både bänk och golv. Person # 2 gnäller/skrattar/gråter med armen under rinnande vatten medan 1 och 3 skrattar sönder. I detta tumult försöker person # 1 ta sig från köket till toaletten i skrattanfallet, vilket hon lyckas med, men lämnar ett spår av kiss efter sig.

Person # 4 som dittills varit rätt passiv fick styra upp det hela och steka maten.


Nu orkar jag inte skriva mer.

Auf wiedersehen



Dagen efter

Hej för fan.
jag har  brännmärken på armen, skrattsmärta i magen osv... lyckad kväll igår helt enkelt.

jag berättar mer sen.




Lasse



Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner, Jag ska slåss i dina kvarter!



ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

Baaah, ikväll kunde man ha sett Melissa Horn på Nalen.
Istället ska jag försöka plugga.
Fast nu ska jag ha en kopp te.

Hej pårre.




Hej tristess



De senaste dagarna har varit den raka motsatsen till stimulans. "Hej, Johan heter jag. orkar inte direkt med någonting och har inte lust med någonting heller."  Ett fucking jävla emo är vad jag har varit.

Jag har i alla fall bestämt mig för vad jag vill göra. Eller nej det har jag inte, jag har snarare bestämt mig för vad jag inte vill göra. För att säga det rakt ut: inget pluggande för min del nästa år. Det kommer inte hända. Sen, men inte nu. Vad jag ska göra istället får vi se, men jag orkar inte med det (faktiskt rätt allmänna) halvseriösa studentlivet i Uppsala.

     Men härda ut kurserna som går nu ska jag väl orkar med? Jooo, det får jag väl göra. Så nu ska jag nog sikta på att ha så jävla kul som möjligt. Valborg och allt är ju på väg. Risken är väl att jag kommer in i en period djup präglad av alkohol (alltså i festandets namn) nu.


Jojo, här sitter jag nu efter ett glas med whiskey och påskmust (som jag kan rekommendera) och är extra, extra ärlig, men saker fixar sig. Det gör det alltid.


Och varför dagens lilla klipp? ...tyckte bara det var kul.


Tjipp å häj.



Hej ungar,

Idag ska vi prata lite om revolution. Man skulle kunna säga att ordet revolution kort och gott betyder utveckling.
Man kan ha en fransk revolution, en industriell revolution och så vidare...
Inom art- och rasläran så kan vi se hur fågeln utvecklats från dinosaurierna och hur vi människor kommer från primaterna.
   Detta till trots så vill en grupp individer aldrig utvecklas.
Mödrar. Sedan stenåldern (och till och med innan dess) så har hon tjatat. Och tjatat. Och tjatat lite till.
Men till vilken nytta undrar vi alla? Och även fast tjatandet inte verkar ge resultat så lyckas hon ändå överleva trots Darwins revolutionsteori.





Strax sängen


Klockan är nära midnatt och jag är otroligt röksugen, Otroligt.
Samtidigt har faktum slagit mig att harembyxan är på ingång igen. Huh?
     ...Tja vad händer mer som jag kan underhålla er med? Jo, vet ni vad, idag så snodde jag pengar från mig själv. Jag sålde lite fonder som jag lovat att inte röra såvida det inte blir kris. Sen insåg jag att det är lite kris fram till den 25:e. Ja hujeda mig som lilla Ida i Emil i Lönneberga skulle ha sagt. Men vadå, hur bra är fonder i dessa tider? Precis.

Imorron kanske man får lov att träffa sin Caroline igen, det skulle vara skoj.




•••



Började läsa den igår på bussen från Stockholm och läser ut den ikväll.
Otroligt fängslande bok om en pojke som blir förgripen av sin far i sin barndom.
Läs den!



Hah




Jag skrattar åt dig.
Sayonara.



Här kommer lyckan

Jag känner pojken här i fönstret mittemot
Han samlar drömmar i fickan
På en skenande cykel
Den där pojken blir säkert pilot
Och jag vill ta dig dit där hundarna kan springa runt, runt

Hundar som oss

Jag kastar sten mot solen för jag hatar den
Jag sätter knivar i fotografin
Jag går på samma gator tills dom vänder
Den här stunden är resten av mitt liv
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans
Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver
Men jag kan inte tro att jag fortfarande lever

En hund som mig

Se dig för lillebror, här kommer lyckan
En liten pojke i för stora skor säger:
"Jag ska nog lyckas"

Se dig för lillebror, här kommer lyckan
En liten pojke i för stora skor säger:
"Jag ska nog lyckas"

Här kommer lyckan, för hundar som oss
Här kommer lyckan, för hundar som oss
För hundar som oss
För hundar som oss


Jo hörreni, visst behöver jag en smäll för att komma i rätt balans, men vem gör inte det ibland å andra sidan?
Tar jag inte tag i saker och ting (NU) blir jag en arbetslös människa utan mening i tillvaron eftersom pengar alltid ska vara ett jävla gissel.
Samtidigt så lever jag ju på mina små drömmar jag har i hemligt, för visst fan ska väl jag också lyckas? Jo hörrni, det ska jag väl.
   På bussen hem kom jag på vad jag är. En båt utan ankare. Jag driver runt med min last och vettefan och jag ska hamna i land.



Siesta

Tecken på att man är 20 år (dvs vuxen) nu :



En liten tupplur då och då har blivit min grej.



Old pic



- vad är det för bild?
- jooo vi hade en uppgift i skolan så jag och carro åkte till ett sandtag...



Allt är relativt


Idag på nyheterna sa Italiens premiärminister Silvio Berlusconi att de som var drabbade av jordskalven hade det bra och att de som nu bodde i tältläger skulle se det hela som en campigsemester. HA! okej, folk har förlorat sina hem, vissa har förlorat sina familjemedlemmar och vänner, men who cares? Det är ju gött som i hajk ju!




"you have four eyes...I fff... I feel funny."



Naw, det finns inget som höga ungar
:)



SMS

Okej, nu ska jag också ta mig tid att göra en sån här sms-grej.

Då kör vi! Ta fram mobilen och gå till inkorgen. Tryck fram ett slumpat sms som besvarar följande påstående. Regler: sms från en person får inte förekomma mer än en gång.


Detta hör jag varje gång på fyllan: blunda så kommer jag och sätter mig vid din sida alldeles strax :)


Jag får alltid små anonyma lappar där det står saker som: Johan. Jag satt och tänkte på dig precis. Jag kom precis på vad som är så speciellt med ditt utseende. Du är tidlöst vacker. Varför funkade det inte? <3


En helt vanlig måndag så får jag alltid detta i ett sms runt middagstid: Okej då. Men vi vill träffa våran älskligs johan snart. Så säg till när du är ledig! Ha inte sönder några mer truckar nu. Puss och hej


Något jag blir jätteglad av att läsa: Johan, du är paranoid.


När din mamma relaterar till mig säger hon saker som: HahaHaha! En fågel bajsade i ansiktet på henne men hon får inte tvätta bort det pga experimentet.



HAHA! Det gick ju bra! Nu samma sak fast med sända sms!



När jag har tråkigt får du ett sms som liknar detta: Heje! Jo dansgolvet fick sig allt en dänga! Kräktes lite på det gjorde jag också.


Du önskar mest av allt att du en gång blir en av dem som får ett liknade sms av mig: Du slås som en tjej!


Jag sitter på en öde ö i Söderhavet och jag har bara batteri nog till att skicka ett sms, detta skriver jag: Var i Stockholm igår och det är fyllekäk jag har på byxorna från nån jävla curryburgare. Och vad fan gör jag här? Det undrar jag med. Jag skulle ha bussbyte här, men nästa buss kommer om 20 min och jag har redan suttit här så länge. Mah. Jag pallar inte. Nu kommer min pappa och hämtar mig fast det tar lika lång tid för honom att komma hit som bussen.


Följande har jag skickat till hela min telefonlista i sömnen: Nej, jag orkar inte. Jag åker hem och har ångest över hela situationen istället. Puss.


Efter att jag sänt ut det där meddelandet i sömnen bortförklarar jag mig på följande sätt: Jag tror vi får ta våran vinkväll snart. Den behövs. Tack för att du tog hand om mig. Du är fan bäst. Puss och kram


HAHAHAAA! Jag är sjuuuukt nöjd med det här! Och det är på riktigt också!



What it was like to be with you



Du gör mig allt glad ibland, vet du det?
Nynnade du verkligen på den här låten på andra sidan jordklotet och tänkte på mig?
Du är för bra.



Jag är bra

Tja,


Idag har jag haft en bra dag. Varför? Jo för jag har städat. Öhhh, ja det kanske inte är världens roligaste grej, men fy fan vad duktig och nöjd man känner sig efteråt! Men inte nog med det! Jag har tränat också! Jajamensan! Och jag har pluggat! Idag är jag ideell. Ni borde vara som jag är idag.


Andra bra saker som är värda att nämna: trots alla odds är jag inte kuggad i klassisk retorik. Ha! Jag sov i princip genom den kursen och den var svår. Sen så får jag tillbaks ca 3 laxar på deklarationen. Waho! Sen blev jag såklart lite leden när jag förstod att jag inte får ut dem förs vid midsommar och det suger. "Yey! Jag slipper vända på varenda krona jag har nu!", så tänkte jag. Men NEJ jag måste vända på varenda krona ändå. Och i morgon måste jag köpa rakhyvlar. Maaaah.



Ibland gör man rätt...

... och ibland gör man fel.

Okej jag får ta och svälja stoltheten. starta från början och bygga upp korthuset som föreställer vänskap på nytt. Oh fuck it, ska det inte räcka med att man säger förlåt? Jag tänker aldrig säga det till dig, men jag blev ledsen när du var kall.

på tal om något annat, men på tal om rätt & fel: jag måste gå tillbaka till originalplanen. Jag ska INTE göra som förra gången. Hell no. Aldrig. Det kommer inte hända. Eller jo, det gör det nog, men jag ska i alla fall försöka att stå emot.

.
.
.
Gud vad ni bara måste älska när jag är så jävla kryptiskt? Ni fattar inte ett skit och därför kan ni fantisera ihop det mest sjukaste ni kan komma på. Lucky you.





Magaluf

Hur har du det där nere Stefan?
Nog kan du väl inte vara en värre spännis än Orup på stranden.
...Eller?





1 April


Idag lurade jag Lännis att de ska lägga ner mitt program. Där satt jag i en övertygande förtvivlan och hennes reaktion var typ "jasså? Jaha... där ser man".
Det känns extremt bra att jag kan komma till dig och prata ut om djupa saker i framtiden. Jag menar, du är så empatisk.




Hetsigt

Jo, det är det mest slitna ordet just nu. Det är verkligen de senaste dagarnas ord. Det har varit hetsigt. Men det har varit otroligt bra också. Till och med i morse när jag låg där med en huvudverk vars dunkade kändes som att få en golfklubba dämd i huvudet om och om igen kändes det bra.


Men nu så blir det inte lika hetsigt på ett tag. Dåligt... på något konstigt sätt.

OCH jag kommer sakna dig, men snart kommer jag. Ja, det gör jag. Snart.






RSS 2.0