Hemvändarfilmkvällen


-  Sluta jucka på mig!
- Skyll dig själv om du inte smiskar mig!

Samma morgon vaknar man upp i en bensax.







Julafton


Fick ingen ewok i julklapp... lite ledsen för det men annars är jag jättenöjd med kvällen.
Alla i familjen var sams, glada, nöjda och mätta tillsammans. Nu är det i princip slut. Jag och päronen har tagit en virre och nu ska vi sova. I samma säng allihopa. God Jul och god natt.



Tjena


Jag har lite att skriva om, saker som ni säkert skulle tycka vara kul eller sjukt men jag har bara inte orkat skriva.
Antar att bloggning inte är min grej längre. inte just nu i alla fall.

Nu är i vilket fall hela familjen Eriksson hemma på kullen. Alla under samma tak. i varsitt rum... framför skärmar. GEMENSKAP.



Jul var det




Ibland kan jag vara mer karl än vad ni tror. Jag har t ex börjat lyssna på iron maiden, saxon, ozzy och annan tung musik. Hell yeah. Sen så var jag härom dagen och högg våran gran i skogen. Själv. Idag är den fullbordad. Den sitter i sin fot, har ljusslingan i sig där i alla fall 10 av 15 ljus funkar, kulor och annat tjaft följde också med upp i granen.
En redig Karl klär sin egen gran.



småporr




Hej, vet inte ens om jag själv gillar den här bilden, men ni kanske gillar den. Den är lite smågay sådär, det ska visst vara inne nu. Och så behöver jag fylla ut lite plats på bloggen så det i alla fall se ut som det händer grejer här.








Heje

Det var verkligen länge sedan sist så jag ska sammanfatta veckan lite snabbt.

Måndag – vaknade upp på fel sida och hatade allt och alla men efter besöket på badet blev allt sååå mycket bättre. Varför? Jo det ska jag tala om för er som inte redan visste varför.
Precis innan jag skulle ta mig upp ur bassängen så kom det en tant i bikini och bara det är ju helt… fantastiskt… men sen, helt ur det blå så gjorde hon bomben varpå hon tappade överdelen av bikinin! Jag skrattade tills jag nästan drunknade av alla kallsupar jag tog in.
    Men det hysteriska slutade inte här! Nej, nej det gick upp för mig att min nyckel hade lirkat sig loss från gummibandet. När jag fått ner en liten nisse till omklädningsrummet för att klippa upp mitt lås så händer hysteriska sak nr 2. När nissen till slut fick upp låset (han var en riktig klenis) så svängde han med bultsaxen när han gick runt hörnet och skar en man i skinkan! Hans skrik var definitivt hysteriskt.

Tisdag, onsdag – vet inte direkt vad som hände där.

Torsdag, fredag – Mys…

Lördag – varit händig med kylskåpsflyttande/slängande osv

Vad som händer idag håller jag för mig själv.



"god on a wheel!"



Nu är ni här igen! Åh, ni är sjuka i huvudet gullungar. Men det här klippet är kul i alla fall. Det kan jag lova.




Idag begick jag nästan självmord eftersom jag tror jag har bättre kondis än vad som är överensstämmande med verkligenheten. Men nu har jag sprungit och träningsverken jag kommer ha imorron kommer att kännas skönt...ALLTSÅ VAD HÅLLER JAG PÅ MED??? JAG HAR BLIVIT ”EN SÅN” SOM SITTER OCH SKRIVER VAD JAG HAR GJORT IDAG. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL BLOGG. Nej. Ska försöka skaffa ett liv värt att läsa om, lovar. Det eller så lägger jag ner det här.


 


No homo



Jag dog av skratt pga avsnittet av glee som gick precis nyss.



Grrr



This is for my foxy mama.




Hej, nu är goda råd dyra, jag hade tänkt hinna med 25 saker innan jag åker iväg till stan. Får se hur det går. Nej, 26, jag måste gå på toa också känner jag nu. Jaja, har inte direkt något av värde att säga utan ville bara säga hej.



WALLS





Shout out louds har släppt ny singel och det känns okay att vara indie igen.



RSS 2.0