Tillbaks i morsans gamla mazda



Kommer ni ihåg att jag skrev om att min mamma körde med samma kassettband när jag var liten?
Idag kom jag på 2 saker:
1. Den här låten var med.
2. Jag ska hitta de där kassettbanden nån dag.




Ännu en gång har Johan tagit det yttersta steget för att undgå tråkighetens leda och har varit hos Caroline och städat.
Ganska så najs faktiskt. Vaddå? Bättre det än att sitta hemma och rulla tummarna.

Imorgon är det fredag! Tiden går för fort nu för tiden, eller så kanske det bara är så att jag faktiskt sover bort dem.



Jag kan inte fatta att jag gjorde det. Ett år om bara några dar och så avslutade jag det. Bara sådär.
Jag kommer aldrig glömma de sista orden "ah, tja." som om en prenumeration var uppsagd. Fan. Allt jag ville ha var lite respons.



Would I?



Nej, det skulle jag inte göra.



Dag två. Fortfarande träningsvärk.

Annars har jag minsann plockat blåbär, ett helt durkslag, man kan vara duktig och hurtig bara man vill vettu.


Annars kan jag nog inte bidra med så mycket roligt för er att läsa, jag har absolut inte roligt just nu.



!


Tjockisdagarna är förbi! Idag har jag jogget en mil! EN MIL ERA SLYNOR!



.





Systemet stänger 19 idag

Hej, precis nyss så parade sig två flugor på min hand. MIN HAND! Av alla ställen! Snusk.
Annars ber jag om ursäkt för att jag inte bloggat på länge (för gud vad ni har längtat, eller hur?) men jag har bara inte orkat bära mitt numera feta arsle till datorn. Och jag kan med skamset men ärligt samvete säga det, för jag ställde mig på vågen och blev chockad big time. visst, jag har gått upp i vikt det här året och det har jag gjort med vilja, men nuuuuuu... OJOJ.

Just nu är min dram queen-moster här med min GIGANTISKA kusin. Jag längtar härifrån till middagen med Carro och Gustaf, brorsan lekar allan och tror han är värsta cool, men oj fel han har. Töntunge. Orka att vi just stod och slogs om datorn. "Skajja skalla dig eller!!!" Offerunge.




Jag var och kollade upp mina bröstsmärtor idag och kan medela att jag inte har något fel på hjärtat, det är helt friskt. Däremot så skaver mina lungsäckar lite mot varandra. Typ skavsår på insidan, men sånt går över. Yeeey!



Typ 200 cigg i rad, det gjorde mig glad




Igår var det klassfest.

Även fast folk svek och det blev ett manfall utan like så vart det kul. Ja, för det var de som väl var där tvungna till när jag vid 21.15 blir helt sne och utbryter "äh va fan, det går en buss om en kvart, jag tror jag tar den för ni kan ju fan inte tagga till!" Haha. Lollo blev kalasfull ganska så snart efter det.
Sen drog vi till Trädgården och tjofadderittan lambo - där flödade alkoholen som en kvinnas första orgasm. Sen fick folk citronmajonnäs i håret och grejer.




Jag och Carro ska åka till Paris - staden och inte snorvalpen Hilton. Vet inte när eller hur, men vi ska dit. Snart.

Ååååååååååååååååååååååååååååååh Paris, jag längtar.




Deppa ska man väl också göra

Hej. Kom precis hem och av någon anledning känner jag mig helt uppgiven. Typ tom och ledsen av ingen som helst anledning. Lika bra att köra på emo-känslan fullt ut och lyssna på deppig musik och acceptera att jag just nu ser ut lite som något slags roadkill och i värsta fall ta en cigg eller två. Bra dag - inte nödvändigtvis bra kväll.
God kväll.



aaaaaah!!!



Idag har mamma och pappa varit på begravning så jag och min bror har leeeekt idag. Ungefär som de där två killarna.



Livet i en leksaksbutik är inte helt lätt


"Och jag kallad tant idag.
Kärring"




France Gall



På den gamla goda tiden var flickorna söta. De hade en kostig frisyr, men de hade charm och klarade sig utan att puta med läpparna och visa tuttarna. Och så sjöng de med en hel orkester, ingen playback här inte.



Ja kors i taket. Gårdagen var en S J U K T lyckad kväll. Och jag har beslutat att antingen så ska jag aldrig mer gå ut för att hålla minnet fint och drömma om det för all framtid eller så ska samma sak upprepas varje utgång. Jag väljer det senare.


Heeeej!



hej, är lite kuckilurig, kom precis från berns.
natti

Raindrops keep fallin' on my head

Idag hamnade ett hav över stockholm på något sätt och ner kom det. Ja jääävlar.
Jag köpte en fotfil. Självklart är jag nöjd med att jag kan spendera pengar på såna dyrbarheter.
Nä, men ett till möjligt jobb kan jag stryka från listan och leta vidare. Och fan vad jag vill ha något jobb nu. jag både vill och behöver. Ja. Verkligen.



Ursäkta mig

Men jag är så otroligt less på att läsa folks jävla ältande om hur totalt nedkörda de är. Eller rättare sagt tror att de är. Förlåt, fel ord igen, inte de, du menade jag.



Fjollfågel



Vet ni hur en toftvipa låter?
Svaret är: förjävligt.

Varenda natt när jag försöker somna in och drömma sött så börjar de där fågelfäna att skrika så        in     i      helvete. För några år sedan hade vi inte ens några larviga toftsvipor här men nu är de på flera gärden runtomkring. Jag blir tokig. Undrar om grillad tofsvipa smakar gott? Visst jag sover med fönstret öppet, men det gjorde jag innan de kom hit och började skrika.
Jag har bara en sak att säga er: jippi kai je motherfucker.





Pedagogisk paus

Jag ligger i min säng varm som solen men endå tillfreds tack vare bra lektyr och musik.
men vad tror in inte händer då? Jo morsan slår på det där jävla programmet med DEN DÄR jävla Lotta Engberg. Högt som tusan och jag får tamejtusan spasmer av ilska. "Vrid ner skiten!" gapar jag om och om igen utan resultat så jag flydde hit tills det gått över.

Hur kan man inte ogilla henne?





Läget

Jag är förkyld. Helt varm om ögonen, seg i kroppen och... tja ni vet ju hur det känns. Ska snart krypa upp i sängen igen och läsa lite aldrig fucka upp -jens lapidus, proppa mig full med piller och dricka minst en kopp te i kvarten.

Har jag berättat om att jag hade ont i bröstet förut? jag hade ont igen för några dar sen. ska kika in hos doktorn och se om allt är okej. Worst case senario skulle ju vara om han sa att jag typ hade en vecka kvar att leva, men det ska nog gå bra och jag borde verkligen sluta noja.





ruuuuuumpaaaa





Och självklart mår man som man förtjänar

Jag satsade på att bli full och det blev jag. Men varför ska jag alltid hålla på och bära runt på folk när jag får minsta droppe alkohol i kroppen?
Anyhow.
Jennifer - också känd som Fjärtan - fick en liten överraskningsmiddag igår med utgång. Innan vi drog ut på stan så svepte jag ner 7 glas vin. HEJÅHÅ. och sen vart det ungefär 7 öl ute. ingen kommer exakt ihåg.
Anyhow.
Jag tömde det jag hade i magen på gamla stans perrong, kletade nån slags currysås i hela sängen och sov större delen av natten på toalettgolvet, "ska bara vila mig lite" jovisst sirru.





Nothing to prove - I'll be dancing with myself



I min heta solbränna ska jag svänga mina lurviga och dansa för mig själv.



Aj... *scratch, scratch*

Inatt så drömde jag att jag rökte cigarr. Och jag gillade det och vill nu testa bara för att liksom.


Idag så har jag solat och bränt mig lite. Bränt mig på ett lite pinsamt sätt. Jag slarvade med att smeta ut solskyddsfaktorn ordentlig så nu så är jag bränd på låren, precis under skinkorna, skönt att sitta ner. Som om det inte vore nog så brände jag mitt bröst också. Där var jag i alla fall noga med att smörja in mig. Åtminstone runt bröstvårtorna... jag har vita ringar runt dem och ett rödfläckigt bröst.

Woho!


Jaja, det blir nog bra om några dar, men helsike vad det kliar nu. På tal om nu så ska jag laga pannkakor till familjen. Senare blir det nattdopp i Hävsjön.


Harre bra i hettan!



Verkligheten knackade mig just på axeln

Det gick just upp för mig att jag inte har några planer eller förhoppningar för framtiden. Inga alls.
Det ska jag ta tag i imorron. Jag lovar.



RSS 2.0