Mucho mistrust, love's gone behindKan man vara snyggare, coolare etc etc? Nej jag tror inte det.Typ nude

hej! här ska det bloggas pronto tänkte jag och tada! sagt och gjort!

skinnarviksberget.
grus i kycklingburgaren.
vin som flödar.

visst har vi gjort det igen, jamen ja det har vi.
nu ska jag bättra på bondbrännan! tjingeling!

jennifer hälsar.Mama TrishDet första jag tänkte var: "vad dåligt han mimar". Oroväckande att det var just det som poppade upp först.Master gardenerMina händer är gjorda för det här! jag har gjort under i trädgården idag!I like em' allCarpig kvalité på videon men goodig låt.Ett tyck-synd-om-mig-inlägg

TJA!

Jag kan vara ganska så dum i huvudet ibland. Jag vet att jag inte får äta vissa saker för att jag inte tål det för att magen havererar osv. Endå så stoppar jag massa skit i magen som aldrig ska hamna där.
Igår så var jag ute hela dan i solen non stop (utan solbrillor) som om jag glömt att starkt solljus är en sak som ibland ger mig migrän. Jag var vaken hela natten. Kräktes och kurade ihop mig till en liten boll och vred mig i sängen. Klockan åtta imorse lyckades jag äntligen somna.

Jag tror nog att jag tror att jag inte lider av några åkommor. Wow, sjukt jobbig mening där, men ni fattar?Subtle ChangesTänkte bara tillkännage att jag återigen fastnat på låten som jag lyssnade på om och om igen i andra ring när jag satt på bussen in till skolan. Den ÄR bra och kommer alltid vara det.Lägg av, lägg ihop istället! För i helvete

Det finns en småsak som kan göra mig allmänt, lätt förbannad.
Särskrivning. Eller som särskrivarna själv skulle skriva: sär skrivning. Jag vet att jag inte är världsbäst på att skriva, titta bara på min blogg, men hallå, någon måtta för det väl vara!

Här har vi sidan för likasinnade där jag hittade nedanstående exempel: skrivihop.nu

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!


Jag är i alla fall inte ensam. En gång när jag var uppe på humanistiskt centrum och satt på toalett så läste jag klottret på toarullshållaren (ja, inte ens på universitetsnivå klarar skolor sig från klotter) och där stod det: "bajs pojke söker bajs flicka". Precis under detta hade någon replikerat: "eller kanske sär...skrivare som söker sär...skrivare?" Älskade människa, vem är du? Min soulmate uppenbarligen, men var finns du...Snälla, rara männsikor, gör en insats för ert land, folk, vardag eller vad fan ni nu håller kärt - skriv ihop!Hur kunde vi?Vilken man! Vilken Låt! Hur kunde vi låta tjuren från Wales falla i glömska?
ALDRIG MER I SAY. Aldrig.

Och, eh... visst blir man lite på humör av låten? Hum, vi låtsats som om jag inte skrev det där sista. Ur sängen

Igår låg jag som gott som hela dagen i sängen. Magont hela dan. Lägg stor betoning på ont i magont. MagONT.
Men idag mår jag bra och tänker få saker gjorda.
Nu ska jag gå och göra saker.
Hej då.Favoritband för närvarandeHelt totalt awesome. Det är musik.Vinkväll

3 liter vin senare så kan jag och Caroline sammanfatta kvällen såhär:

* "Duuun-ken!"
* Allt för frekventa och extravaganta uppdateringar på facebook.
* "Hej, det är Caroline, Johans kompis, vi har vinkväll och han är för feg för att ringa dig." as.


16 maj, Sommarsol

Hej alla barn!
Ibland så lever jag ett liv som man faktiskt kan blogga om som inte är massa struntprat (som annars 95% av mitt bloggande består av).
Vad har jag gjort för extravagant då? Jo jag har varit statist i en musikvideo. Man fick vänta något enormt länge för att sedan sitta med rödmålade läppar och agera publik. Fika fick man i alla fall. Jag är nöjd med min instats.Jag kommer ihåg att den första låten jag laddade upp här på bloggen var two doors down med mystery jets. Eftersom jag till ettårsdagen tänkt lägga ner mitt bloggande så känns det rätt att "sluta cirkeln" med ännu en mystery jets-låt. Här har ni half in love with Elizabeth.Rusning

Jag har antagligen varit på laroy utan att jag vetat om det.
Hur gick detta till?

Hursomhaver, imorron ska jag träffa vara med i ännu en musikvideo. Lis mammas kille Eric och Anna Maria Espinosa gör en duett och en video. Kaka på kaka. Ska försöka fiska jobb bland coola människor, få ser hur det går. Jag hör av mig.
natti, nattiNu kommer jag igång

Alla bloggar har en bloggtårka då och då. Faktiskt.
Men nu är jag tillbaka i alla fall med uppvilade krafter och allt. Morgonmys, latte i köpenhamn skorrande skånska har laddat mina batterier och jag är redo att göra allt det som jag borde ha gjort för länge sedan. fast inte idag, måste få en dags återhämtning.

nu har jag snart gått igenom alla olästa blogginlägg jag missat. 117 stycken var det visst. jag tror nog inte att bloglovin' är nå bra för mig. det ska jag lägga av med. Töntigt är det inte minst.Hej, jag lever

Och jag mår bra.Fin

Mja, här sitter jag med ett beslut. Det blev ganska abrupt, men det känns okej.
God natt.Jag har... bestämt mig...1993 så kunde smörreklam klassas som mjukporr.G A A A H


                         Undan för undan så blir det svårare att få till det.
                             Det är med uppsats är inte min grej just nu.Inte direkt vad jag skulle kalla för the time of my life

Jag är sur.
Uppsats och åska är en jävligt dålig kombo.
och den återskapde versionen fick verkligen inte med allt.

jag vill slå ner folk och sönder saker.Summer partySåhär skulle jag vilja gå runt hela sommaren.

(Och nej, jag kommer inte bli nån modebloggare nu)Morgonstatus

Känns sådär när man vaknar och lägger märke till vädret och att den brännan man hade i fejjan redan har börjar försvinna. Men nu ska jag plugga ihjäl mig hade jag tänkt. Ja jävlar.
Eller vänta, nu ska jag korrigera mig själv: jag ska som vanligt försöka plugga ihjäl mig. Det där med skolan går ju sådär, jag vill/orkar inte mer.
MEN jag för väl min belöning i slutet av veckan ska vi se. Yes.Låten från nya skivan som är braHar verkligen försökt men de andra fastnar inte."Men hur tror du man ser ut efter att ha fött dig?!"

Jag är glad. Typ skadeglad. Ännu en gång har jag retats lite med min mamma, idag om hennes vikt.

Jag gick lite nonchalant in i köket och klämde lite på hennes "love handels" och kallade henne för knubbis. Då fick jag höra det vanliga, "när jag var ung så var jag smal som en spik" och "du skulle se dem på jobbet" Grejen är att hon är ju inte ung längre och jag har jobbat på hennes jobb och jag har bara sett en person med fetma där. Så hennes argument spricker ju där. Fast hon är inte tjock egentligen, bara lite formad som man får när man fyllt 50.

Så vi gick till vågen för att göra upp, "jag väger 65!" sa hon och ställde sig på vågen. Hon stod tyst ett bra tag och bara tittade på vågen. Jag böjer mig för att se efter. 70 kilo. Jag dör av skratt. Jag vek mig, mamma står fortfarande och glor på pilen som pekade på fel siffror. Det var otroligt oväntat att hon gått upp 5 kilo. Vi i vår familj har aldrig några plötsliga viktändringar så detta var verkligen kolossalt roligt.


Roligare blev det när vi räknade ut hennes BMI och fick värdet 26,1 och vid 26 så börjar man räknas som överviktig.


Nu ska ni inte tro att jag skrattar åt er eller andra med lite extra hull, men det var bara så roligt att just mamma som alltid sagt att hon är smal får det hela motbevisat. Ja, gud vad jag gillart. Fast bara så ni vet: min mamma är inte tjock, hon är snygg.Skattekatt?Dagen började med en liten panikrusning.
"Huuuuum, deklarationen skulle vara inne nästa månad, eller hur?" tänkte jag när jag såg den gula foldern i en av mina Högar med papper. jag drog ut den ur högen och läste på framsidan: senast måndagen den 4 maj. klockan 24.00!
Fattar ni hur nära jag var att gå miste om mina pengar? Tack gode gud för att man kan deklarera via internet.

Och varför är det en katt på framsidan föresten?Hästjävlar

Idag hände det som utan tvekan var veckans mest galna händelse.

Jag låg på gräsmattan, helt ovetandes om vad som skulle hända härnäst. Hur skulle ni reagera om ni dåsar till när ni ligger där på mage i solen och så hör man ett plötsligt klampande. Du blir attackerad av hästjävlar. Hur låter det?

Fyra av våra grannars förrymda hästar sprang rakt genom vår trädgård. Jag höll på att skita på mig. Som om det inte var nog fick jag hålla på och mota dem ur skogen - i flippflopp!

Hela upplevelsen var otroligt hetsigt men det blev så mycket roligare efteråt. Grannfrun sa: "mitt arsle till man glömde stänga grinden!" och han sa: "jag ska sätta ett skott i pannan på dom allihop!".


Landet, hur ska jag någonsin kunna lämna det? Där var jag ganska ironisk.Hasr lite ontr

hej,
jag har ett bansdage på fingredt så xdet är lite svåart att skriva, men ni fattasr säkert vAD jagf skriver.
jag skar mig på ern flaska i på astudewntskiva nr 2 (som var dfett kul) det kom blosd överasllt, men jag fick hjälp av en asöt bullmamma i kökwet. hon var bäst.

pusdsd!"Och jag kan bara säga: Kom tillbaksOtroligt fast i skallen.Valborg 2009

TT, margaritas, tequila, cube, xcider, körsbärsvin, vodka, bacardi... jorrrå det är bara valborg en  gång om året.
ÄNDÅ BLEV JAG INTE KALASFULL.
F A I L.

Nä, men det var hur lyckat som helst. Otroligt bra.Ekonomikumparken var skoj.RSS 2.0