9876548494034


Det har börjat gå upp för mig att jag kanske "lider" av sifferdyslexi för jag flyttar på siffrorna i huvudet såvida talen inte slutar med nollor.
Sen så vill jag säga att det är jävligt taskigt att dyslexi är så svårstavat.

Voff



1:a advent


Hej älskade vänner och stalkers.
Vad jag gjort idag? Jo, jag har varit hos Carro och Oskar. Med mig hade jag Lännis. Vi infirade första advent med att baka pepparkakor under glöggdrickande, julmusik och ljudet av fyrverkerier från slottet. Det var mysigt.
Jag gjorde massa pepparkakor. Här är en lista på vad jag gjorde.
En boll.
En pussmun.
Ett par solglajjor.
Ett hjärta.
En mustasch.
En fräsig bil.
En ewok.



Eyes Cold Lemonade





hejhejhej


Jag är onödigt nöjd och glad idag. Ja hörreni. Hahahaha.... Heheheeeeeee.
Egentligen borde jag kanske inte vara det för det är det möjligast tänkbara tråkigaste vädert och jag har lite ont i magen.
Men nu ska jag i alla fall (av för er o-erkänd anledning) fortsätta vara nöjd. Och så ska jag tugga franska tuggummin. Gött.



EWOK



Det vore verkligen inte rättvist om jag inte fick en.



(00)

 
Av någon korkad anledning har jag anmält mig till en tävlig där man kan vinna antingen 145 julskinkor eller en 50 tums plasma-TV. 145 julskinkor. Och just idag som ett tecken från ovan har nyheten om den här grisskandalen där de lever på minimala ytor och äter av varandra nått mig.
Med tanke på min otur som kommer och går i perioder så ska det verkligen bli intressant att se hur det här slutar.



Det här är en ewok



Det är en sån jag vill ha i julklapp.



countdown


Hej snorungar, idag är det en månad kvar till julafton.
Jag önskar mig en rakapparat, pengar, raggsockor, kärlek och en ewok.
Inte så mycket begärt med tanke på att jag varit en gaaanska snäll pojke i år.



Johan Af Närtuna™


Trots tandläkarvädret har det varit en helt okej dag. Jag har tagit ett lång härligt bad, haft en härlig middag med familjen , haft en härlig tupplur i soffan och nyss så vräkte jag i mig en hel kvart av brieostkakan. Wow.
   En sak som är ganska kul är att trots min brors något oroväckande oseriösa svar på pliktverkets frågeformulär så har han gått vidare till mönstring. MIN bror? Han? Ska de sätta ett vapen i hans händer? Han som inte ens kan spara ett word-dokument? Tack, nu känner jag mig verkligen säker.
Var köper man skyddsvästar nu för tiden?


P.s
Jag tycker det är jättecoolt att min gamla lärare lägger hon ut spotify-listor på fejjan. Ja vi är vänner på fejjan. Ganska awesome.




Hej och välkommna till kiss- och bajsbloggen.
Jag fattar inte varför just jag av alla människor ska råka ut för kattbajs i sängen och nerkissade bussäten.
Hur som haver är jag på relativt gott humör och kan bara hoppas på att turen vänder. Sen så kräver jag hämnd också. Naturligtvis.


Jag är ganska nyvaken, har legat och dragit mig i sängen i två och en halv timme efter att klockan ringde. En kaffebryggare på sängbordet kanske inte är en så pjåkig idé?
Nu ska jag laga ihop lite pasta, lyssna på aphög musik, skutta lite till det och fixa världsfred om jag får lite tid över.

Hejpa.




Idag


* Träffat Carro. Trevligt
* Jobbat. Kunde gått bättre.
* Satte mig på ett bussäte som någon kissat på... Mindre bra. jag har sagt det förut och jag säger det ännu en gång: jag ska leta upp och korsfärsta den förbannade människan.






Gammal goding som Paus egentligen gör en bättre version av.
Idag är det snuvigt och segt, men tvättmaskinen har fått jobba i alla fall.



GQ Italia








Jag vill också vara välklädd. Eller åtminstone bli cool på bild. Det, eller så får alla andra bli fula.
Och nej, jag tänker inte bli nån modebloggare nu så ni kan pusta ut.





Och just det ja!


Imorse hände världens roligaste grej på tunnelbanan mot Mörby.
Där sitter jag någonstans mellan Gamla stan och T-centralen när tåget bromsar in väldigt hastigt. En man som inte riktigt var beredd på det fick ansiktet helt uppsplashat mot glasskiljeväggen i tåget. Rakt framför mig. Att han hann utbyta snabb ögonkontakt med mig också innan han drog sig ifrån glaset gjorde det hela ännu mer lustigt. Med sin temporära grisnäsa och allt. Och JO jag dog.



Hej


Ännu en helg har gått och jag kommer med all säkerhet ligga hemma med körtelfeber i några dagar.
Idag ska jag ägna HELA dagen åt att ösa i mig litervis med te och kaffe.



!





Jag tar livet av mig själv pga. allt kaffe jag får i mig.





=?)(/&%¤#"!


Hjälp, jag har precis och käkat mat men lider endå av hungersdöden.
Undrar varför? Hum, kan det bero på att jag bara har ätit en halv banan och 5 koppar kaffe tills nu?
På jobbet gick det helt oväntat, jag gjorde kometsuccé! Efter den förra incidenten så var jag redo att säga tack och hej och aldrig komma tillbaka. Men ja jävlar vad bra det gick.





"god" morgon?


Min katt bajsade i min säng. Ja jäklar vilken god morgon.



Pluggar teori.





Det första jag ska göra när jag får körkort är att sätta den här låten på repeat och bara köra...




Ni är ju bara så konstiga. Varför har jag 3 gånger fler sidvisningar än unika besökare? Men för all del, sluta inte stalka, nej nej.

Idag har jag testat att jogga i lervälling också. Det var en utmaning vill jag lova, ska nog göra det igen senare i veckan. På tal om det så ska jag slänga strumporna som fick lida i tvätten.



Hej





Klockan är snart halv tre på natten och jag satsar på att lägga upp en gravt allvarlig bild på mig själv som brosan tagit.



•••

Hej,
jag har fått ett ytterst underligt mejl från en helt främmande person.


",,, vem gör intesätndig t bror ´t sig

på adelns hlgborg ,,, slogjag ut en sås skål på min grevliga bordsdam som hade paj´ljett jk´länning ,,, jaag tittade ner i golvet och såg att mana skor fåttt ett stänk och vönde mig till damen och sa ,,, det kom bar lite på mina skor ,,, då ser jag att alla hennes paljetter på klänningen var nersmetade med sås ... hon fick åpka hem och byta kläönning mitt under middagen .,, och e´sedan undvek hon mig ... önn i dag undviker hon mig ... jag kaste en törta avmissta på en präst innan hanskulle gp upp i predikstolen ,,, j aherre giud vad jag bölr mig åt ..."



Alltså VA?





Nej hörreni, jag avstår från att berätta om gårdagens pinsamhet, men jag kan säga såhär att nu kommer jag anstränga mig ännu mer för att hitta ett nytt jobb för där kan jag inte stanna. Äh, det går nog över men endå.
Nu så sitter jag och skriver ett kärleksbrev, men det är med vulgäert än romantiskt faktiskt.
vi hörs imorron.



Ni tror ni vet hur man gör när man skämmer ut er?


Idag slog jag allt. Jag slog till och med mig själv.
Jag skäms så jag vet knappt om jag vill skriva om det här.
kanske imorgon.

hej



Love google








Status

 Hej och god kväll kamrater,
jag tänkte bara säga att jag håller på att förlora förståndet. Jag har letat i flera dagar efter att komma på ett sätt att fixa skiten och jag har testat allt. Men messenger is doomed. jag får inte ingång det, jag har testat alla saker man kan göra som felsökningen rekommenderar. Och jag kan inte ens ta bort skiten från datorn och börja om.
Datornördsråd tas emot med jätteöppna armar... Snälla.
I alla fall, idag har jag skrivit brev och ritat teckningar som jag ska skicka ner till Paris. Måste bara skaffa frimärken.

Varför sitter jag här och ordbajsar egentligen? Meningslöst drabbel! Istället lämnar jag er här med en SUPERTUFF video för ännu en Mikael Niemi bok.

Hejpa





RSS 2.0