I soporna @ MAX


Hej å hå på er sjömän. Min frukost var bra. Jag fick i sig både bröd, lite grönt, potatis och sockrat vatten, hell yeah MAX är det ultimata här i livet.

   Idag skämde jag dock ut mig lite och sen fick jag skämmas lite extra.

Såhär var det: först ska man ju beställa sin UNDERBARA måltid. Och då gör jag det, "hej, en dagens tack". Jag visar kårleg för att få rabatt och min värdekupong som ger mig elfte målet gratis. Senare lägger han ut beställningar på fyra brickor och säger varsågod till mig. Jag inleder med ett åh så fint "huh?" och kikar upp på den otroligt långa jätten bakom disken. "Hörre du, det här är det suprememål, jag bad om daaageeens. Jag ska ha orginalmålet." säger jag lite drygt. Jätten himlar lite med ögonen och detta verkar ha fångat rätt mångas uppmärksamhet (inte att han himlar med ögonen, men att det verkar uppstått en liten kontrovers mellan oss) . Hoho, visst var detta kul tänkte jag, att få ha rätt och sätta dit nån (vem som helst) för en gångs skull. "Det är ju onsdag idag", ja ni fattar hur det här slutar va? Han säger ju såklart "nej, det är måndag idag". Och herregud vilket malligt tonfall han hade där. Japp, där blev jag allt bra pikad framför allihopa.


Men det tar inte slut här! När jag går iväg och hämtar kaffe sätts nya pinsamheter i rullning. Efter min lilla sväng till kaffemaskinen som bjöd på kidnappad kaffemugg och kulturkrockar mellan kund och städpersonal (ah, ni fattar ingenting, men det var kul, dock så kan jag ju inte skriva om hur mycket som helst) så kommer jag tillbaka till min plats. Min bricka är borta. Jag tittar till vänster och ser städkillen hälla ner min skit i sopen. VAFAN. "Ursäkta, tog du min bricka? Visst jag hade käkat upp, men min värdekupong låg på brickan.".

Ja-a, där står vi sen vid soporna. Det börjar med att han plockar upp massa skräp och letar efter min kupong. När killen har sopor runt hela sig så säger jag att det är okej, jag hade ju "bara" kommit till den tionde stämplingen... men killen hade visst gett sig fan på att jag skulle få min kupong, så han öppnade en lucka och drog ut soppåsen, rullade upp den och typ tryckte upp den i ansiktet. "Ser du den?". Jag petar lite och hittar den tillslut. Yey, det var nästan värt det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0